...nu plange in fata une usi inchise, cauta fereastra care tocmai s-a deschis...

joi, 19 august 2010

Caldura mare, mon cher!


Fierb in sos propriu! Adica in sange!
Presiunea de afara se intersecteaza cu presiunea din launtrul meu, ma topesc si totodata ma evapor!
Devin irascibila la temperaturi extreme, ca majoritatea oamenilor, insa fiecare secunda petrecuta in caldura, nu neaparat in soare, imi prelungeste agonia si ma duce invariabil cu gandul la sinucidere.
M-as arunca in apa, desi nu stiu sa inot.
As bea pana mi-ar iesi pe ochi doar apa cu gheata. Sinuzitele repetate si racelile crancene suferite vara m-au slabit in ultimul hal. Dar sa nu-mi iei niciodata...apa rece!
As sta cu capul in AC/ventilatoare daca durerea de cap n-ar fi atat de cumplita inca din secunda 2.
As conduce cu toate geamurile deschise cu 150 km/h, doar-doar simt ceva aer, if...stii continuarea, durerea ar ingadui asemenea tarasenii.
As face dusuri cu apa rece, momentan facem dus suedez...mai am un pas si ma dedau la bai cu gheata.

Ma sufoc, am luat-o razna, durerile de cap si gatul 'tipa' tot mai tare s-o las mai usor cu apa rece si ventilatia. Se pare ca sunt cam surda lately :D
Cu toata pudoarea, nici vestimentatia foarte sumara nu mai ajuta la nimic. Cee rochite vaporoase si foooarte scurte, cee pantaloni scurti-aproape-boxeri, ce maieutze trendy-flendy albe si subtiri? Stau si ma gandesc daca ar avea vreun efect sa port doar costum de baie pana trece valul de caldura...cred cu tarie ca nu :(

Ma ia cu nervii capului numai cand ma gandesc la anotimpul vara. De la disconfortul fizic pana la traficul absolut infernal care sporeste si mai mult starea generala si asa impinsa la extrem.
Urasc vara si tot ce tine de ea.
Ador insa soarele si bronzul care nu implica statul pe plaje aglomerate de ciumpalaci slinosi si imi plac MAXIM ploile/furtunile de vara, cu tot cu tricouri ude :)

S-ar putea sa evadez pe undeva cand termometrele incep sa sara de 25 grade si sa revin in Bucale atunci cand coboara sub 20 - de preferat la sfarsitul lui Septembrie? As colinda plajele cu temperaturi suportabile din jurul lumii, as face surf - dupa ce as invata sa inot si as vrea sa fiu chelnerita la petrecerile spumoase incinse dupa apus. Asta da viata!

Tu cum faci fata caldurii?

3 comentarii:

  1. hai sa dam mina cu mina k sa facem mai multe miini si sa furam o mare vitrina frigorifik de inghetata o urcam in casa siiiiiii........get inside.si de acolo o sa il asteptam pa mosh gerila.pupici sufletel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai, eu cred in Mos Gerila :D
    Nu mai bine punem mana de la mana si facem de-un ''belet'' par-avion dus pana in Caraibe? Nu ne mai intoarcem, si vom trai fericiti happily ever after...cu party-urile si muzica de acolo, numai pentru atmosfera si as pleca fara sa ma uit inapoi ... ce zici? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. letz do thiz!stic uit iu dir!si asa au trait fericiti pina la adinci batrineti.pupici 4 un sufletel gingash!

    RăspundețiȘtergere