...nu plange in fata une usi inchise, cauta fereastra care tocmai s-a deschis...

miercuri, 18 august 2010

Amurg


Acest post se adreseaza in special retarzilor posesori de bale in coltul gurii. Daca te mai si uiti cu cei 2 (doi) ochi din dotare in 15 (cinspe) zari, tu esti cel/cea pe care il/o caut. Citeste - daca stii, cu incredere si pana la capat.

Zilele astea continuu sa experimentez rabdarea. In esenta ei. Cu tot soiul de persoane, personaje si personalitati. Datorita acestora, am ocazia sa imi simt venele cum pulseaza sange (literally!!!) cu viteza-luminii, sange care urca in creieri si ma determina sa fiu un pericol real pentru prosti. Am atat de multi draci/nervi din cauza unor scelerati care sufera si de mania persecutiei - de parca n-ar fi de-ajuns lipsa creierului, incat raman uneori nemiscata timp de cateva minute, doar-doar ma linistesc si nu m-apuc sa car palme/pumni/picioare/capete-in-gura trepanatilor care imi tot testeaza limitele.

''Sunt o doamna, ce pana mea'' imi tot suna in urechi in timp ce un zambet larg, malefic, se afiseaza pe fetisoara rosie de nervi. Renunt la sirul tot mai lung si tot mai urat de injuraturi care sta in spatele dintilor, sperand ca maxilarul va ramane inclestat suficient de mult timp cat sa uit macar jumatate din porcariile pe care le-as izbi cu nesat in fata idiotilor.

Fuck Off! Cand in sfarsit reusesc sa-mi calmez dracisorii, bat cativa pasi in retragere si-mi caut cu infrigurare MP3-ul. Muzica incepe sa curga in urechi si gandurile mele se opresc din lovit mufele retarzilor.

Am o intrebare ce sta pe varful limbutei, de fiecare data cand ma aflu in preajma vreunui specimen care prezinta semne clare de prostie camuflata pompos in superioritate: 'Doare? PROSTIA doare?'

Inca mai stau si ma intreb, retoric evident, mai are vreun rost sa te aud, sa-ti aud ineptiile?
Nu de alta dar nu te mai ascult de mult. Stiu ca sunt o artista desavarsita atunci cand iti dau impresia ca te aud, ca te si ascult, ca mai si simpatizez cu timpeniile pe care le indrugi. Sunt fantastica la jucat teatru ieftin si prost. Astea sunt regulile pe care le-ai impus lumii tale imaginare, si acum ai impresia (proasta, de altfel) ca acestea functioneaza si in lumea reala.

Lasa-ma sa-ti dau o veste proasta: NU esti miezul din dodoasca! Nici macar nu te poti diferentia in vreun fel de restul dobitocilor pe langa care te-ai aciuat!

Ma enerveaza prostia. Aia cu iz de aroganta. Si ma scot din sarite ignorantii. Aia cu miros de transpiratie (ca se ignora inclusiv pe ei insisi) amestecat cu superioritate. Si ma calca pe nervii si asa batatoriti, idiotii care scuipa prostie si venin in dreptul oricarei fiinte umane ce indrazneste sa li se adreseze Mariilor lor.

Deci, da-ti doua (2) palme, uita-te in oglinda, inlocuieste-ti-o caci sigur s-a spart, lasa CanCan/Click/Libertatea dintre degetele unsuroase de la rahatul pe care tocmai l-ai ingurgitat, inchide TV-u' ramas blocat pe OTV si iRealitatea, iesi pe balcon DUPA ce ti-ai tras peste chilotii cu 'DePutaMadre' niste pantaloni FARA logo, trage AER in piept si mai incearca o data sa gandesti. La ceva care sa nu aiba vreo legatura cu tarfe, pardon - femei goale, BaniBaniBani, CapraVecinului.
Daca iese fum pe urechi inseamna ca esti pe un drum gresit. Mai incearca o (1) data. Daca fumul ramane la fel de dens, las-o balta si impusca-te.
Daca ai nevoie de ajutor, sunt SI EU aici. Promit ca nu va durea (asa de rau ca prostia-ti omniprezenta si sufocanta).

Ii dau lu' Badea drepturi de autor, pentru denumirea 'dulcegariilor', if anything.
Bine pa!

Un comentariu:

  1. andreea!nu vom scapa de aceste primate adeprimate,manelizate,otevizate,ostentative decit in momentu in care in interiorul fiecarui persunaj plin de evlavie intelepciune si bun sint enumerate mai sus se va dezvolta un virus(o malarie,ceva ffffff crincen)care ii va ucide instantaneu.incearca pe cit posibil sa eviti contactu cu aceste gunoaie!!!respect!

    RăspundețiȘtergere