...nu plange in fata une usi inchise, cauta fereastra care tocmai s-a deschis...

joi, 5 decembrie 2013

...de week-end


Intr-o sambata seara...

Asa cum stii - sper, cand eram prin liceu si apoi in facultate, ca aproape orice adolescent, turma te indrepta usor si sigur, mai ales in week-end, catre o locatie, doua, trei...

Ca stateam 5 minute sau pana dimineata, eu stiam una si buna: Bumtzi-Bumtzi :D
Adica? Adica cum? Nu stii ce e aia? Muzica de rupt ringul in doua, dans de rupt picioare, si - mai ales pentru connaiseuri - beutura taty! Partyyyyy!!!! Maxim am spus!

Poveste reala!

Intr-o sambata de noiembrie s-a repetat figura, cam a 3-a oara de cand se invarteau in cercuri inalte (bullshit!) de prieteni - amici - cunostinte ale unui suflet din ce in ce mai drag. Adica s-au instalat la locatia prestabilita, unde unii jucau o bila, fetele se frecau de tac sau onorau cu pretiosul fund cate un scaun imbacsit si obosit.

Nu era intr-o preafericita stare, asa ca s-a descarcat pret de 5 minute cuiva suficient de plictisit sa zica - 'bre lasa-ma', a varsat 2 lacrami ca sa impresioneze audienta (not!) si si-a reluat locul langa invitantul sau. Pe calorifer. Langa perete. Care, ce crezi, era cald. Caloriferul zic. Si sade. Si o mai viziteaza lumea, constata cu aceeasi placere caldura binefacatoare a caloriferului, dar pleaca. Invitantul si ea insista. Pe calorifer zic. Si se mai aciueaza langa ei un cuplu. Si inca unul. Si, ce crezi, inca unul. A fost un moment cand toti 8 prestau - baietii pe calorifer, tinand fetele in fata. Ai lor unii injurau, altii baleau - dupa posibilitati ;), s-a oprit localul, Pamantul s-a oprit o milisecunda din invartit, Universul s-a uitat tridimensional la ei a WTF?! si ei se sarutau... GE-NI-AL!

Deci asa ceva? :))

Kiss her baby :*

2 comentarii: